Hummusday -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä Arvonnan järjestää Baba Foods Oy. (myöhemmin ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Osallistumisaika Arvonnan osallistumisaika on 26.4.2021 - 30.05. 2021.

4. Kuinka osallistua arvontaan Arvontaan voi osallistua vastaamalla monivalintakysymyksiin sekä jättämällä yhteystietosi järjestäjän nettisivuilla 30.5.2021 klo 23.59 mennessä. Arvonnassa huomioidaan vain yksi osallistumiskerta per henkilö.

5. Voittajan arvonta ja voitosta ilmoittaminen Järjestäjä arpoo kaikkien vastanneiden joukosta yhden voittajan. Arvonta suoritetaan yhden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 13.6.2021 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Palkinto Palkintona arvotaan yksi setti, joka sisältää monitoimikoneen, Baba Kikherneet 400g x 3, Baba Tahini 200g ja Baba Harissa 120g. Palkinnon arvo yhteensä noin 300€.

7. Arpajaisvero Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Muut ehdot Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

9. Rekisteritiedot Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

10. Lisätietoa arvonnasta Baba Foods Oy:n kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 15.00 puh. 044 2000822